Beterschap Wensen Engels

Voorbeeldzinnen voor beterschap wensen in het engels. Zvika die laatst een airconditioner heeft gekregen ligt in het ziekenhuis en we wensen hem veel beterschap.






Button Poetry Unspoken Words Spoken Word Poetry Writing Poetry





Follow Perrypoetry On Instagram For Daily Poetry Poem Poetry





Journey Poems Exploring Our Horizons Inspiring Quotes About Life





I should like to take this opportunity to offer her my sincere wishes for a speedy recovery.




Beterschap wensen engels. Get well soon improvement getting better feeling better get well. Het uitdrukkingen woordenboek categorie persoonlijke correspondentie gelukwensen bevat nederlands engels vertalingen van alledaagse uitdrukkingen en zegswijzen. Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.



A speedy recovery full recovery get well soon. Wanneer u een kaartje met een engelse tekst of gedicht naar iemand stuurt dan kan die persoon zien dat u er echt moeite voor heeft gedaan hetgeen uw gebaar nog leuker maakt. Babla is niet verantwoordelijk voor deze inhoud.



Vooral in een taal die iemand begrijpt en spreekt dus er is geen. Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Nou ik wens je beterschap.



We would like to send pipo our best wishes and hope hell recover quickly. Translation for beterschap wensen in the free dutch english dictionary and many other english translations. Promise to behave better nl.



Dutch we wensen hem in ieder geval beterschap en hopen dat hij zo snel mogelijk weer op de been is zodat hij van zijn spreekrecht in het parlement gebruik kan maken. I hope you will soon be better download de android app download de ios app. Vertalingen in context van ik wens je beterschap in nederlands engels van reverso context.



Wish want needs desire requirements. Voorbeeldzinnen voor beterschap in het engels. Vertaling van beterschap wensen in engels.



Wish want needs desire requirements. Vertalingen in context van veel beterschap in nederlands engels van reverso context. We willen pipo heel veel beterschap wensen en we hopen dat hij snel herstelt.



Babla is niet verantwoordelijk voor deze inhoud. Een kaartje versturen kan echt voor een glimlach op iemands gezicht zorgen. Vanaf deze plaats wil ik haar van harte beterschap wensen.



Vertaling van veel beterschap wensen in engels.






Folgen Sie Perry Poetry Auf Instagram Fur Tagliche Gedichte Poem





This World Will Carry On Busy And Rushed As Ever With Images





Dating Poetry Love Poems Quotes Relationships Love With





0 Response to "Beterschap Wensen Engels"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel